Van Droom naar Doel

Maak gebruik van ons unieke aanbod!

Een gratis coachingsessie van 30 minuten om je TEAMDROOM te verwoorden.

Vind jij het belangrijk dat ieder mens het recht heeft op een uitermate goede relatie met zijn teamgenoten, waardoor er een team ontstaat dat ongelofelijk sterk is.

Het programma  “Verbeter de Relaties binnen je Team. ” zet de relatie tussen jou en je teamgenotencentraal. Als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling om een superteam te vormen, dan is ons UNIEKE AANBOD de uitgelezen kans voor jou!

Wil jij beter communiceren met sommige teamgenoten? Wil jij je gesteund voelen binnen je team?  Weet jij zeker dat je team beter kan samenwerken? Wil jij effectiever zijn in de taken die uitgevoerd moeten worden?

Plaats dan een reactie in het commentaar veld hieronder en geef aan waar jij in vastloopt binnen je team, dan maak JIJ kans op een gratis COACHINGS gesprek. 

 

Eefke heeft jarenlange ervaring als equitherapeut, coach en trainer. Zij stemt af op de aanpak die het bes, zij is zacht en duidelijk in haar aanpak. Zij zorgt ervoor dat je snel en effectief de uitdagingen op je pad onder ogen komt en actie onderneemt.  Betrokken, enthousiast & positief

Eefke heeft jarenlange ervaring als equitherapeut, coach en trainer. Zij zorgt ervoor dat je snel en effectief de uitdagingen op je pad onder ogen komt en direct actie onderneemt. Betrokken, enthousiast & positief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>