Van Actie naar Succes


Als je behoefte hebt aan meer, dan een trainingsdag of twee-daagse training. Als jij gaat voor een verhoogde creativiteit en motivatie in je team. Een team waarin iedereen met passie en plezier werkt, waarin iedereen voelt dat hij een waardevol teamlid is.

Waar niet meer geklaagd wordt, waar niet te lang pauze wordt gehouden, waar inzet getoond wordt, waar men met nieuwe ideeën komt die bijdragen aan een verbetering voor de organisatie.

Dan is het uitgebreide programma “Verbeter de Relaties binnen je Team” jouw antwoord.


Als jij de uitgebreide training bij ons bespreekt, krijg je:

  • een traject van ongeveer 3 maanden
  • een uitgebreide intake, zodat we zeker weten dat onze expertise aansluit bij de uitdaging die jij samen met je team aangaat.
  • een online-video waarin je uitgebreid voorbereid wordt op de trainingsdag
  • een trainingsdag op onze locatie of op iedere andere gewenste locatie
  • een afsluitend gesprek, waarin we met elkaar een concreet trainingsprogramma opstellen voor na de training
  • een follow-up waarin je verantwoordelijk wordt gehouden voor de gemaakte afspraken
  • een afsluitende “Vier je successen dag”

Wat kun JIJ daarmee bereiken; JIJ kunt zelfstandig, maar ook  samen met je teamgenoten aan het werk, terwijl JULLIE ervaren dat je ondersteunt wordt. Dat er een plek is waar je terecht kan met al je vragen en twijfels.  Verbeter de relatie met je team biedt je deze mogelijkheid.

Laat de kans niet liggen.

Eefke Bastianen

Eefke heeft jarenlange ervaring als equitherapeut, coach en trainer. Zij zorgt ervoor dat je snel en effectief de uitdagingen op je pad onder ogen komt en direct actie onderneemt. Betrokken, enthousiast & positief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>